Taal:
Teken gastenboek


Het weer
Weeronline.nl - Meer weer in Gudas

 

wist_u_dat_nl


Deel deze pagina

facebooklogo   

20140622_122404

De Camping

Het kampeerterrein

Aan de voet van de Pyreneeën (nabij Foix) en niet ver van Toulouse en het ministaatje Andorra ligt ons kleinschalig naturistenterrein. Op 25 ha. heuvels, bos en weide in de nog ongerepte natuur van het niet toeristische departement de Ariège. 

Er zijn 40 ruime, vlakke plaatsen met gras en in het bos. Van deze plaatsen zijn er voldoende voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Op ons terrein is buiten deze plaatsen voldoende ruimte om tent of vouwwagen op een andere plaats te kamperen en/of naturistisch rond te slenteren of je ergens in een hangmat terug te trekken en een boek te lezen of te genieten van de stilte en natuur.

Het sanitair gebouw

Er is een nieuw en modern sanitair wat regelmatig opgefleurd wordt door een veldboeket van eigen terrein. De douches zijn warm en er is heet water voor o.a. was en afwas. Al het water op Millefleurs is drinkbaar en in voldoende mate aanwezig. Je kunt gratis gebruik maken van een koelkast met diepvriesvak.

Caravans te huur(lof)

Alle uitstapjes voor 2 volwassenen en 2 kinderen met gerechten(servies), lakens, kussens, afdekkingen(dekens).

  • CHATEAU

  • PALACE

  •  SPRITE

De sauna

Wij hebben een houtgestookte sauna en dompelbad. De sauna heeft een capaciteit van 20 mensen en wordt 3 keer in de week opgestookt met een houtkachel, waarmee een hoge en aangename temperatuur bereikt wordt.

De recreatieruimte

In de recreatieruimte vindt U een Wifi access point, onze uitgebreide bibliotheek en een spelletjes -en informatiehoek. We halen iedere dag vers brood, ook op zon -en feestdagen die U in de recreatieruimte kunt afhalen. Twee keer in de week, bij voldoende deelname, verzorgen we een gezamenlijke maaltijd en een keer per maand een grote barbecue. Elke dag wordt er wel een spelletje petangue gespeeld.

 

 

Print Friendly, PDF & Email